New ways to grow.

In een wereld waar je zelfs je boodschappen online bestelt, is het noodzakelijk om online te groeien.

Leadgeneratie

Tegenwoordig zit iedereen op social media, dus ook jouw doelgroep. Adverteren op social media kost veel tijd en deze tijd besteed je misschien liever aan iets anders. Bij Ydentiq snappen we dit, daarom helpen wij jou met het maken en opzetten van jouw advertenties.

Website Oplossingen

Een website is het meest waardevol digitaal bezit van een bedrijf, het is als het waren hèt online visitekaartje van jouw bedrijf. Je wilt dus dat je website er tip-top uitziet. Bij Ydentiq begrijpen we dat. We betrekken je bij het hele proces en we zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden of op zoek naar iets anders? We komen graag met je in contact.

Meer klanten met leadgeneratie.

Tegenwoordig zit iedereen op zijn of haar telefoon, dus ook jouw doelgroep. Waar men vroeger de focus legde op offline advertenties, richten de meeste bedrijven zich tegenwoordig meer op online advertenties. Waarom? Het adverteren op social media is goedkoper en vele malen effectiever.

solution

Groter bereik met jouw website.

In een wereld waar alles online gebeurd, is het als bedrijf essentieel om online zichtbaar te zijn. Dit kan door middel van een website of het actief zijn op social media. We begrijpen dat niet iedereen een website kan maken. Daarom bieden wij kant-en-klare websites geheel naar jouw wens!

solution
We Build Dreams

En dat doen we voor iedereen. Van een groot bedrijf tot een startende ondernemer, wij zijn er voor jou.

Bedrijven ✏️ Developers 🔋 Agencies 💡 Designers 🎨 eCommerce 📝 ZZP'ers ⚡


Een project in gedachten?

Kwalitatieve leads of een nieuwe
website? Wij denken met je mee.

consultaition

Mail via

contact@ydentiq.nl

Whatsapp via

06-23397109

Explide
Drag